Om Drycks

Drycks är en nätbutik/beställningsplattform för Horecamarknaden (restaurang, hotell, café) med fokus på dryck från mindre producenter.

Genom att skapa ett konto för din restaurang kan du enkelt fylla varukorgen med valfritt antal lådor och fat. Leverans får du redan inom 1-2 dagar oavsett var i Sverige du bedriver din restaurangverksamhet.

Ta del av vad öl-Sverige har att erbjuda och krydda ditt dryckesutbud med hantverksdryck från ett stort antal olika bryggerier och producenter, få allt i en smidig levererans och sammanställt på en faktura. Drycks gör det alltså enklare än någonsin för dig som driver restaurang att tillgodose gästernas efterfrågan på ett bra dryckesutbud!

Enligt Systembolaget har försäljningen av hantverksöl ökat med 81% de senaste tre åren. Här ligger tyvärr Sveriges restauranger långt efter men du har precis hittat lösningen för detta, dina kunders favoritöl är nu endast ett par klick bort!

Är du producent/importör och vill öka din försäljning med hjälp av oss på Drycks, får du gärna kontakta Johan Björnefältjohan@drycks.se.

Psst! Om du verkligen vill veta vad vi har för oss, besök oss på Facebook eller Instagram.